ŞANLIURFA / EYYÜBİYE - Şehit Kasım Aksoy Ortaokulu

Mrt

Okulumuz genelinde tüm sınıf seviyelerinden 3'er öğrencinin katılımıyla gerçekleşen Bilgi Yarışmasının kazananı 6/A sınıfı oldu. Tüm öğrenciler ve öğretmenlerimizin seyirci olarak katıldığı, 3 Matematik ve 2 mantık/muhakeme sorusunun sorulduğu yarışmada sınıflar üstün bir gayret gösterdiler. Yer yer rekabet ve dostluk örneklerinin yaşandığı yarışma tıpkı her yarışmanın olduğu gibi sadece tek bir kazananla sonuçlandı.

Mrt

Okulumuz yerleşkesi içerisinde geçen sene kurumuş ağaçların kesilmesi sebebiyle boş kalan yerlere öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin katılımıyla ağaç dikimi gerçekleştirildi.

Mrt

BİGEP kapsamında okulumuz genelinde "Pil Küçük, Doğaya Zararı Büyük" sloganıyla "Sürdürülebir Bir Dünya" projesi başlığı altında Atık Pil Toplama kampanyası başlatıldı. Hazırlanan el broşürleri ve afişlerle öğrencilerimiz konuyla alakalı bilgilendirildi. Atık Pil Kutularının sınıfa getirilmesiyle birlikte öğrencilerimizin kampanyaya çok istekli bir şekilde katıldıkları gözlerden kaçmadı.

ÖDS (ÖĞRENCİ/ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ)